BST – kineska kompanija za proizvodnju mašina za ambalažu od celulozne pulpe

BeSure Technology Co. Ltd. (BST), kineska kompanija za proizvodnju mašina za ambalažu od celulozne pulpe je međunarodna joint venture kompanija pokrenuta kinesko-evropskom tehničkom saradnjom sa istraživačkim i razvojnim centrom u Evropi

Iako geografski udaljena hiljadama kilometara, Kina je odavno deo savremenog  poslovnog miljea širom sveta za šta se izborila brzim razvojem tehnologija i pristupačnošću cena proizvoda, ili drugačije rečeno, odličnim odnosom cena i kvaliteta.

BeSure Technology Co. Ltd. (BST)  su pre dvadeset godina osnovali stručnjaci posvećeni istraživanju i razvoju industrije kalupa za oblikovanje celuloze. Radi se o proizvodnom preduzeću, nastalo kinesko-evropskom tehničkom saradnjom, koje ima najkompletniju i najobuhvatniju tehnologiju kada se radi  o mašinama i kalupima  za oblikovanje celuloze u Kini.

Ambalaža od oblikovane (kalupljene) celuloze  najčeščće se koristi se za proizvodnju poslužavnika za jaja, poslužavnika za hranu i nosača pića ali nalazi sve širu primenu zahvaljujući razviju tehnologija i održivošću. Naime, kalupljena celulozna pulpa smatra se održivim ambalažnim materijalom jer je proizvedena od recikliranih materijala i može se ponovo reciklirati nakon korisnog životnog ciklusa.

U BST-u, na prostoru od 38000㎡ sa velikim mogućnostima izrade, ugradnje, ispitivanja i obuke zaposleno je 170 osoba.

BST je osnovala i proizvodni ogranak u Indiji  i 6 servisnih centara širom sveta: u Severnoj Americi, Srednjoj i Južnoj Americi, Evropi, Africi, Rusiji, azijsko-pacifičkoj regiji u kojima  pružaju pre-sales i after- sales usluge zainteresovanim i aktuelnim klijentima  za nabvku ovoh mašina za proizvodnju ambalaže.

Kompanija opslužuje više od 400 kupaca u preko 60 zemalja. Većina ih je iz Ujedinjenog Kraljevstva, Kanade, Francuske, Velike Britanije, Poljske, Rusije, Malezije, Indije, Tajlanda, Meksika, Južne Afrike itd.

Zahvaljujući snažnim istraživačkim i razvojnim kapacitetima, BeSure Technology Co. Ltd. je u mogućnosti da integriše tehnološka istraživanja i razvoj, proizvodnju opreme, proizvodnju kalupa i proizvodnju sistema za oblikovanje celuloze i potpuno automatizuje linije za proizvodnju ambalaže od celulozne pulpe, bilo da se radi o spoljašnjoj ambalaži finih proizvoda, transportnim zaštitnim oblogama, nosačima za piće, posudama za hranu i drugim namenama.


Naslovna fotografija: https://www.bstpulpmolding.com/

Podeli na društvenim mrežama: