Isti kvalitet štamparskih boja širom sveta

Jedna od vodećih međunarodnih kompanija za proizvodnju štamparskih boja i pomoćnih sredstava za štampanje, Hubergroup, svakodnevno radi na pružanju inovativnih rešenja, tehnologija i usluga za štampu ambalaže, novinske i komercijalne štampe

Ono što kompaniju Hubergroup održava svežom i nakon 255 godina postojanja i iskustva u svetu štamparskih boja, jeste prvenstveno 3.700 strastvenih, posvećenih radnika širom sveta, koji vole da obraduju svoje klijente pružajući najbolje proizvode i najbolje savete. Kao jedni od vodećih međunarodnih stručnjaka za štamparske boje i pomoćna sredstva za štampanje, svakodnevno rade na pružanju inovativnih rešenja, tehnologija i usluga za štampu ambalaže, novinske i komercijalne štampe.

Međutim, Hubergroup čini posebnim to što se fokusira na jedinstvene potrebe i zahteve klijenata, ali i to što je uvek blizu procesima u štampi ambalaže, novina i ostalih proizvoda. Svakodnevno se razmišlja o tome kako doprineti zajedničkom uspehu jer moto kompanije Hubergroup nije da bude najveća, već najbolja kompanija.

Filozofija i misija Hubergroup-a u nekoliko reči

Sloboda u upoznavanju kompanije Hubergroup i principa kojima se rukovode u svakodnevnom radu jeste upravo njihova filozofija, dok je misija upravo razgovor sa kupcima i zajednički rad na pronalaženju rešenja za konstantno unapređenje kako štamparskih boja i pomoćnih sredstava za štampanje, tako i same usluge i komunikacije sa klijentima.

Povezani, hrabri i odvažni, kreativni i radoznali

Kompanijske vrednosti

Jedna od najznačajnijih kompanijskih vrednosti Hubergroup-a je povezanost. Za njih, “biti povezan” znači da se oni kao kompanija iskreno zanimaju za situaciju kupca. Takođe, zaposleni u kompaniji Hubergroup širom sveta blisko sarađuju kako bi pronašli najbolja moguća rešenja za kupce. Naravno, kroz tu međunarodnu saradnju oni su naučili kako da vrednuju interkulturalne razlike i da ih pozitivno integrišu u svoj rad. 

Takođe, treba biti hrabar i odvažan, ići korak dalje u razvoju novih rešenja i usluga, donoseći hrabre, ali dobro osmišljene odluke pomeranjem sopstvenih granica. Naravno, radoznalost i kreativnost je još jedna od vrednosti Hubergroup-a jer se samo primenom novih pristupa razvijaju jedinstvena rešenja za kupce u domenu svog poslovanja – proizvodnji i štampi ambalaže, i segmentu novinske i komercijalne štampe.

Glavni pokretači novih razvoja su sigurnost proizvoda, kvalitet i održivost

Proizvodi i usluge

Bilo da se radi o komercijalnoj štampi, štampi ambalaže, štampanju novina ili vrednosnih papira i novčanica, Hubergroup nudi širok izbor proizvoda i usluga za potrebe klijenata. Glavni pokretači novih razvoja su, pre svega, sigurnost proizvoda, kvalitet i održivost. Hubergroup samostalno proizvodi do 90% potrebnih sirovina te je stoga u mogućnosti da definiše sopstvene standarde kvaliteta i zaštite životne sredine u proizvodnji štamparskih boja i pomoćnih sredstava za štampanje.

Isti kvalitet širom sveta – to vam je obećano

Stav ove međunarodne kompanije, koja je zastupljena na svim kontinentima, jeste upravo govor „istim jezikom“ svuda širom sveta. Radi se na globalnim standardima kako bi se osigurala održiva, ekonomična i sigurna proizvodnja .

Takođe, Hubergroup je u maju ove godine pokrenula novi korporativni dizajn i web stranicu kojoj je podaren potpuni “preobražaj”- vizuelno i u smislu sadržaja. Web stranica svojim svežim izgledom postaje lična, intuitivna i orijentisana na kupca, dok novi logo kompanije simbolizuje snažan izgled velikog globalnog igrača. Sve o tome možete pročitati ovde.

Podeli na društvenim mrežama: