BAG-IN-BOX: Inovativno pakovanje za maslinovo ulje

Kompanija Smurfit Kappa globalni lider u industriji ambalaže, sa tradicijom od 40 godina u proizvodnji bag-in-box rešenja, lansirala je inovativno pakovanje za maslinovo ulje

Smurfit Kappa, prepoznatljiva po Bag-in-Box® rešenjima za pakovanje, nedavno je lansirala novu  samostojeću pouch ambalažu za maslinovo ulje.  

Kao deo svog inovativnog Pouch-Up® portfelja, novo bag-in-box rešenje je dostupno u količini od 1,5 L i teži 17 puta manje od staklene konstrukcije. Ovo smanjenje težine, zajedno sa uštedom prostora ne samo da je isplativije za kupca, već dovodi i do značajnog smanjenja upotrebe plastike i emisije CO2 tokom transporta. Takođe savršeno funkcioniše sa automatskim i poluautomatskim mašinama za punjenje.  

Dizajn poucha omogućava dodavanje prilagođenih etiketa unutar slobodnog prostora kako bi se obezbedio privlačan dizajn proizvoda i povećala prepoznatljivost brenda. Samostojeće fleksibilno pakovanje sve je popularnije među potrošačima zbog jednostavnosti upotrebe i dužeg roka trajanja.  

Prioritet kompanije Bag-in-Box® ambalaže kompanije Smurfit Kappa je minimiziranje uticaja na životnu sredinu u svim aspektima poslovanja: od isporuke do proizvodnje do distribucije do kraja životnog veka.

Izvor/foto: www.smurfitkappa.com

Podeli na društvenim mrežama: