ELMED: Donacija za „Vatreno oko“

Kompanija Elmed iz Temerina donirala je nalepnice Nacionalnoj laboratoriji za molekularnu detekciju infektivnih agenasa „Vatreno oko“

Pandemija korona virusa prilika je da društveno-odgovorne kompanije i u ovoj situaciji pokažu svoju humanost a zadovoljstvo nam je što se među njima nalaze i kompanije iz sektora ambalaže i pakovanja.

Jedna od njih je i kompanija Elmed iz Temerina, lider u Srbiji i regionu kada su u pitanju rešenja za kodiranje, etiketiranje i sledljivost proizvoda.

“Veliko zadovoljstvo nam je da možemo da iskoristimo mogućnosti naše štamparije, znanja u štampi varijabilnih podataka i sledljivosti proizvoda, i na taj način pomognemo koliko je u našoj moći donacijom serijalizovanih etiketa za novu Nacionalnu laboratoriju za molekularnu detekciju infektivnih agenasa „Vatreno oko“ u borbi protiv virusa COVID19.”, kažu u Elmedu.

Nacionalna laboratorija za molekularnu detekciju infektivnih agenasa „Vatreno oko“ donacija je iz Kine.  Smeštena je na Poliklinici Kliničkog centra Srbije a planirana je još jedna u Nišu. Laboratorija je otovrena 20.aprila 2020 a dnevno će u njoj moći se obavi 2.000 testova.

Foto: Elmed doo

Podeli na društvenim mrežama: