KORONA INFO centar PKS ponovo radi

Privredna komora Srbije, usled ponovnog širenja korona virusa, obnavlja rad specijalizovanog info servisa za privredne subjekte

Privredna komora Srbije (PKS), povodom aktuelne situacije izazvane širenjem korona virusa, ponovo je aktivirala specijalizovani info servis putem kojeg privrednici mogu da se informišu o svim ključnim pitanjima vezanim za poslovanje u zemlji i inostranstvu, najnovijim dešavanjima, zvaničnim merama i preporukama.

Stručne službe PKS u stalnom su kontaktu sa svim nadležnim institucijama i organizacijama, kao i poslovnim asocijacijama u inostranstvu, i blagovremeno će informisati privrednike u vezi sa poslovanjem kako na državnom, tako i na regionalnom i globalnom nivou. 

Komora će na portalu objavljivati najvažnije vesti, saopštenja, odluke nadležnih organa i sve druge informacije važne za poslovnu zajednicu kako bi privrednici dobili  obaveštenja i preporuke kako da zaštite posao i prilagode se uslovima poslovanja.

Privrednici se PKS mogu obratiti mejlom na covid19@pks.rs Za dodatne informacije i prijave dostupan je i telefon 0800 808 809

Izvor: PKS
Foto: PKS

Podeli na društvenim mrežama: