PRIVREDNA KOMORA SRBIJE: Otvoren info servis Covid-19 za podršku privrednim subjektima

Privredna komora Srbije je usled pandemije korona virusom, COVID -19 i proglašenja vanrednog stanja, organizovala i pokrenula specijalizovani info servis za privredne subjekte

Povodom aktuelne situacije izazvane korona virusom, COVID-19, Privredna komora Srbije pokrenula je novi specijalizovani info servis putem kojeg privrednici mogu da se informišu o svim ključnim pitanjima vezanim za poslovanje u zemlji inostranstvu, uticaju na postojedine sektore, kao i o najnovijim dešavanjima, zvaničnim preporukama i merama.

Predsednik Privredne komore Srbije Marko Čadež, pozvao je privrednike da se preko novog info servisa obrate Komori i dobiju informacije i preporuke kako da zaštite svoj posao i prilagode uslovima poslovanja i aktuelnim merama.

Povodom aktuelne situacije izazvane korona virusom, COVID-19, Privredna komora Srbije pokrenula je novi specijalizovani info servis za privredu.

Privrednici mogu poslati pitanja mejlom na: covid19@pks.rs  a za dodatne informacije dostupan je i telefon 0800 808 809.

Na osnovu pristiglih upita, napraviće se pregled odgovora na najčešće postavljana pitanja koji će biti objavljen na portalu, radi bržeg i efikasnijeg informisanja.

Podeli na društvenim mrežama: