KORONA SOLIDARNOST: Donacija plastičnih infektivnih i otpadnih kesa privremenim bolnicama

Članice Sekcije proizvođača plastičnih kesa Privredne komore Srbije doniraće infektivne plastične kese i kese za otpad privremenim bolnicama, kao i drugim ustanovama i objekatima u Srbiji sa ciljem podrške u borbi protiv širenja pandemije COVID 19. 

Sa ciljem podrške u borbi protiv širenja pandemije COVID 19. članice Sekcije proizvođača plastičnih kesa Privredne komore Srbije doniraće infektivne plastične kese i kese za otpad privremenim bolnicama, kao i drugim ustanovama i objekatima u Srbiji.

„Proizvođači su pokazali izuzetan stepen solidarnosti i društvene odgovornosti ponudivši veliku količinu infektivnih plastičnih kesa i kesa za skladištenje otpada. Takođe, spremni su da sami distribuiraju kese na mesta gde su neophodne, a prema instrukcijama našeg Udruženja. Firme sa juga Srbije robu će isporučiti u Nišu, iz centralne Srbije i Beograda u Beogradu, a iz Vojvodine u Novom Sadu. Isporuka će biti u utorak, 14. aprila i u sredu, 15. aprila“, ističe Dragan Stevanović, sekretar Udruženja za hemijsku, gumarsku i industriju nemetala PKS.

Kompanije proizvođači infektivnih plastičnih kesa i  kesa za otpad koje na ovaj način žele da pomognu u borbi protiv pandemije su Polipak doo – Batočina, Limited – Niš, Foka – Gornji Milanovac, Laki Plus – Čačak, Vital – Drenovac, Niksan – Nova Pazova, Rk Plast – Subotica, Koki Plast – Niš, Nina PlastPinus – Zemun, Mediapak – Niš, Sak Plast – Ćuprija i Petrović Plastik – Supska. 

Izvor: PKS

Foto: Image by Gerd Altmann from Pixabay

Podeli na društvenim mrežama: