Sajam tehnike: Neofyton izlaže ENGEL i WINTEC mašine za brizganje plastike

Međunarodni sajam tehnike i tehničkih dostignuća održava se po 66. put u Beogradu i biće otvoren u periodu od 21. do 24. maja ove godine.

Kompanija Neofyton iz Novog Sada, će na 66. Međunarodni sajam tehnike i tehničkih dostignuća u Beogradu, predstaviti dve mašine za brizganje plastike koje će raditi u punom proizvodnom režimu, omogućavajući posetiocima da iz prve ruke vide prednosti najsavremenijih tehnologija.

Jedna od glavnih atrakcija ovogodišnjeg izlaganja biće nova generacija električnih mašina za brizganje plastike ENGEL e-mac 465/180. Ova mašina je idealna za standardne aplikacije u industriji pakovanja i medicinskoj industriji. Pored toga što je brza i energetski efikasna, mašina e-mac 180t se odlikuje i malim zahtevima za prostor, što je čini idealnim izborom za proizvodne pogone svih dimenzija.

Neofyton će ovom prilikom demonstrirati prednosti e-mac 180t mašine u proizvodnji tankozidnih posuda za pakovanje od 150 grama. Za ovaj proces, mašina će biti opremljena robotom ENGEL Viper 20 za preuzimanje gotovih proizvoda.

Drugi izloženi model je hidraulična mašina Engelovog brenda – WINTEC, model t-win 450t. Ova mašina će biti opremljena robotom za preuzimanje proizvoda ENGEL Viper 12 i pratećom Piovan opremom. Na ovoj mašini Neofyton će demonstrirati proizvodnju saksija za cveće model Gea Ø18cm, proizvoda kompanije DRINA PLASTIKA iz Nove Pazove.

Pored mašina za brizganje plastike, Neofyton će na svom štandu na Beogradskom sajmu tehnike takođe predstavljati tehnologiju kompanija EUROCHILLER i PIOVAN.

Na svom izložbenom prostoru u hali 3, Neofytonov tim stručnjaka biće dostupan za sve informacije i razgovore o izloženim mašinama, opremi i digitalnim rešenjima.


Naslovna fotografija: Neofyton

Podeli na društvenim mrežama: