Intertron doo

Beogradski put 2, 26300 Vršac, Srbija

O kompaniji

INTERTRON je porodična kompanija osnovana 2000. godine koja se bavi proizvodnjom papirne ambalaže.

Kompleks kompanije se prostire na površini od pet hektara i čini ga oko 30.000m² najsavremenijeg proizvodnog i skladišnog prostora.

Kapacitet proizvodnje je 800.000.000 kesa godišnje, dok implementirani standardi FSC, BRC, ISO 9001, ISO 14001 i ISO 45001 dokazuju profesionalno poslovanje. Stručni kadar koji čini 200 osposobljenih radnika spremno je da odgovori na sve zahteve klijenata.

Uz lager papira od 10.000 tona predstavlja pouzdanog i stabilnog dobavljača.

INTERTRON je FSC™ sertifikovana kompanija, čime aktivno podiže ekološku svest i promoviše proizvodnju sirovinama iz održivih izvora.

Kao društveno i ekološki odgovorna kompanija, u svakom koraku proizvodnje i poslovanja, na umu ima očuvanje životne sredine. U prilog tome, fabrički kompleks koristi toplotne pumpe za grajanje i hlađenje i solarnu elektranu kapaciteta 500kW za proizvodnju sopstvene električne energije.

Cilj kompanije INTERTRON je da svojim klijentima širom sveta pruži najkvalitetnije proizvode, pravovremenu isporuku i maksimalnu podršku. Zbog toga se može pohvaliti dugogodišnjom saradnjom sa brojnim kompanijama koji u njima vide pouzdanog partnera za dalji razvoj svog poslovanja.

Podeli na društvenim mrežama:
Opis delatnosti

INTERTRON proizvodi papirne kese za šoping različitih dimenzija. Kese su sa unutrašnjom, ravnom ručkom i četvrtastim dnom. Mogu biti od recikliranog ili celuloznog papira, različite gramature papira, sa štampom ili bez štampe.

Oblasti poslovanja

Kartonska ambalaža, papirna ambalaža, drvena ambalaža, biorazgradiva ambalaža, materijali za pakovanje, sirovine i međuproizvodi za proizvodnju ambalaže.

Kontakt podaci
Telefon: +381 13 833 317
Email: office@intertron.rs
Osoba za kontakt
  • Vladan Vinčić Izvršni direktor proizvodnja@intertron.rs
Lokacija
Galerija
Video
Kontaktirajte kompaniju