Steel Impex doo

Rade Končara 1, 21131 Petrovaradin, Petrovaradin, Srbija

O kompaniji

Kompanija Steel Impex, osnovana je 2008. godine, a danas predstavlja lidera na srpskom tržištu u reciklaži neopasnog otpada.  Tokom 15 godina rada, uz stalne inovacije i rad na poboljšanju kvaliteta, kompanija se razvija u moderan reciklažni centar, u kome se vrši sakupljanje, skladištenje i tretman otpada na lokacijama Petrovaradin, Beograd i Kraljevo. Mogućnost otpreme je kamionom, vagonom, baržama, čime ovo privredno društvo zadovoljava sve vrste potrebe kupaca koji nam već godinama ukazuju poverenje. Sve naše proizvode prate međunarodne akreditacije, kao i atesti lokalnih nadležnosti, a od 2019. godine, Steel Impex postaje i deo austrijskog holdinga – Black Gold Holdinga.

Osim reciklaže metalnog i nemetalnog otpada, privredno društvo se bavi i uslugama demontaže i rekonstrukcije objekata, odnosno sečenjem metalnih konstrukcija u fabrikama koje prethodne rušenju ili rekonstrukciji postojećih lokacija. Uz strogo poštovanje aktuelnih institucionalnih, regulatornih i ekoloških okvira koji se odnose na reciklažnu industriju, Steel-Impex DOO poseduje sertifikate za usaglašenost sa ISO standardima 9001 & 14001.

Podeli na društvenim mrežama:
Opis delatnosti

Predstavljamo otvoreno i inventivno preduzeće koje je poznato po svojim inovativnim, a realizovanim projektima. Nudimo širok spektar rešenja u tematici upravljanja otpadom od organizacije sakupljanja, skladištenja, ponovnog iskorišćenja.

Ovim putem iz obnovljivih izvora energije obezbeđujemo ne samo  ispunjenje nacionalnih ciljeva propisanih Uredbom o planu smanjenja svog ambalažnog otpada, već vršimo i ponovno iskorišćenje otpadnih guma, PET-a, stvarajući nov proizvod, kao i reciklažu metalnog, drugog plastičnog otpada, kablova, neopasnog električnog i elektronskog otpada, otpadnih vozila itd.

Oblasti poslovanja

Upravljanje otpadom,  skladištenje, reciklaža/tretman neopasnog otpada iz obnovljivih izvora energije.

Kontakt podaci
Telefon: +381 021 820691
Email: info@steelimpex.rs
Osoba za kontakt
  • Maja Živković Direktor maja.zivkovic@steelimpex.rs
  • Milica Uraz Finansijski direktor milica@steelimpex.rs
  • Maja Muškinja Operativni direktor maja.muskinja@steelimpex.rs
Lokacija
Galerija
Kontaktirajte kompaniju