Field Test d.o.o.

Vinogradska 150b, Beograd, Srbija

O kompaniji

Field Test d.o.o. je osnovan sa vizijom da sa vrhunskom i efikasnom analitikom pruži podršku privredi u razvoju što kvalitetnijih proizvoda.

Laboratorija Field Test d.o.o. je nezavisna, pouzdana i kvalitetna laboratorija koja je na raspolaganju proizvođačima, uvoznicima i korisnicima ambalaže za ispitivanje bezbednosti i usaglašenosti sa propisima Republike Srbije, regulativom i vodičima EU ili drugim propisima.

Naš tim čine doktori nauka, specijalisti, inženjeri poljoprivrede i tehnologije, hemičari, fiziko-hemičari, mikrobiolozi, veterinari i tehničari, sa višegodišnjim iskustvom u svojim oblastima rada.

Laboratorija se prostire na velikoj površini, a svi objekti i prostorije su u skladu sa namenom, sa dovoljno raspoloživog prostora, sa kontrolisanim uslovima i savremenom opremom renomiranih proizvođača.

Podeli na društvenim mrežama:
Opis delatnosti

Field Test d.o.o. pruža širok spektar laboratorijskih analiza, koji obuhvata proveru bezbednosti i zdravstvenu ispravnost predmeta opšte upotrebe: predmeta i ambalaže za kontakt sa hranom, kozmetički proizvodima, detergentima i drugim proizvodima; kozmetičkih proizvoda, sredstava za održavanje čistoće u domaćinstvu, dečijih igračaka, ispitivanje duvana i duvanskih proizvoda, elektronskih cigareta i tečnosti za elektronske cigarete, duvan za nargile, proveru bezbednosti i kvaliteta hrane i hrane za životinje, formulaciju pesticida i veštačkih đubriva, kao i ispitivanje biološke efikasnosti i selektivnosti sredstava za zaštitu bilja.

Oblasti poslovanja

Laboratorijsko ispitivanje i analize (fizičko i hemijska ispitivanja, biohemijska ispitivanja, senzorna ispitivanja, mikrobiološka ispitivanja i uzorkovanje) primenjenih u 7 nezavisnih organizacionih celina:

Laboratorija za ispitivanje predmeta opšte upotrebe,

Laboratorija za ispitivanje hrane i hrane za životinje,

Laboratorija za ispitivanje duvana i duvanskih prerađevina,

Laboratorija za ispitivanje formulacija pesticida i đubriva,

Laboratorija za mikrobiološka ispitivanja,

Fitosanitarna laboratorija,

Laboratorija za ispitivanje biološke efikasnosti i selektivnosti sredstava za zaštitu i prehranu bilja.

 

Laboratorija za ispitivanje predmeta opšte upotrebe je laboratorija u kojoj se pouzdano i sveobuhvatno može ispitati ambalaža od različitih vrsta materijala. Ispitivanje se vrši u skladu sa zahtevima regulative, zakonskih propisa ili specifikacije proizvođača, a prema vrsti i nameni.

 

Laboratorija koristi u svom radu veliki broj akreditovanih, standardizovanih i validovanih metoda kako  bi korisnicima usluga ispitivanja pružila mogućnost visokokvalitetne usluge: optimalan opseg ispitivanja prilagođen vrsti i nameni ambalaže, tačne i precizne rezultate i stručne preporuke i procene usaglašenosti  visokokvalifikovanog i iskusnog osoblja.

Praćenjem svih propisa i naučnih saznanja zasnovanim na srpskim, evropskim i međunarodnim standardima, smernicama i preporukama, mogu se primeniti metode ispitivanja u svrhu utvrđivanja bezbednosti, odnosno zdravstvene ispravnosti, radi stavljanja ambalaže na domaće ili strano tržište.

Kontakt podaci
Telefon: +381 11 2269146
Email: office@fieldtest.rs
Osoba za kontakt
  • Marija Smiljanić Komercijalni direktor marija.smiljanic@fieldtest.rs
  • Gordana Vraštanović Pavićević Stručni saradnik gordana.vrastanovic@fieldtest.rs
Lokacija
Galerija
Kontaktirajte kompaniju