Savremena ambalaža doo – SAAMBA

Bulevar Oslobodilaca 141b, Čačak, Srbija

O kompaniji

Savremena ambalaža doo je osnovana 1991. godine, i do danas je jedan od najvećih proizvođača i distributera samolepljivih traka, štampanih traka i streč folija. Od 2011. godine nalazimo se u novom modernom poslovnom prostoru u Bulevaru oslobodilaca Čačka (Kružni put).

Posebno bismo želeli da istaknemo karakteristike naših samolepljivih traka – izuzetan kvalitet prilikom lepljenja svih vrsta, kako transportne ambalaže, tako i za upotrebu za kancelarijske namene.

Svi naši kupci koji imaju posebne zahteve, u potpunosti su zadovoljni štampanim samolepljivim trakama koje mi proizvodimo.

Sve samolepljive trake poseduju deklaraciju kvaliteta ISO 9001, deklaraciju o zdravstvenoj ispravnosti robe izdatu od Instituta za zaštitu zdravlja “Dr. Milan Jovanovic – Batut” i DP Instituta za higijenu i tehnologiju mesa – Beograd

Pored proizvodnje samolepljivih traka, vršimo i distribuciju streč folija različitih namena od 17 do 30 mikrona, kako folija sa predistezanjem tako i sa elongacijom od 150-350%.

U našoj ponudi imamo i puckavu foliju, različitih debljina u džambo rolnama ili sečenu na formate po zahtevu kupca.

Prilika za brendiranje

Odštampajte logo, ime firme, web adresu, upozorenje, neki znak ili uputstvo na našoj traci. Štampana samolepljiva traka sa vašim logotipom je ekonomično i efikasno sredstvo vizuelne komunikacije.
Sa takvom trakom obične pošiljke pretvaraju se u prepoznatljivu robu.

Podeli na društvenim mrežama:
Opis delatnosti

Proizvodnja i distribucija samolepljivih traka za transportnu ambalažu.

Distribucija streč folija različitih namena od 17 do 30 mikrona, kako folija sa predistezanjem tako i sa elongacijom od 150-350%.

U našoj ponudi imamo i puckavu foliju, različitih debljina u džambo rolnama ili sečenu na formate po zahtevu kupca.

Oblasti poslovanja

S ponosom naglašavamo da su vodeći proizvođači konditorske, prehrambene industrije naši najveći kupci, kao i proizvođaci građevinskog materijala i nameštaja.

Kontakt podaci
Telefon: +381 32 5590 952
Email: office@saamba.co.rs
Osoba za kontakt
  • Saša Kurćubić CEO sasa.kurcubic@saamba.rs
Lokacija
Galerija
Video
Kontaktirajte kompaniju