Huber Group: Inovativna, premijum rešenja za štampu ambalaže

Fokusirajući se na jedinstvene potrebe i zahteve klijenata, Hubergroup porodice štamparskih boja pokrivaju širok spektar tehnologija i nude inovativna rešenja za individualne potrebe klijenata

Svakodnevan rad zaposlenih u kompaniji Hubergroup na pružanju inovativnih rešenja, tehnologija i usluga za štampu ambalaže, novinske i komercijalne štampe, doprineo je da ova kompanija, nakon 255 godina postojanja postane jedan od vodećih međunarodnih stručnjaka za štamparske boje i pomoćna sredstva za štampanje.

Moto kompanije nije da bude najveća, već najbolja pa je zbog toga fokus upravo na jedinstvenim potrebama i zahtevima klijenata. Njihova, kako ih oni nazivaju, porodica štamparskih boja pokriva širok spektar tehnologija i nudi različita premijum rešenja za sve individualne potrebe kupaca. Značajna je i činjenica da Hubergroup samostalno proizvodi do 90% potrebnih sirovina te je stoga u mogućnosti da definiše sopstvene standarde kvaliteta i zaštite životne sredine. Koje su još sve vrednosti ove kompanije, njihova misija i filozofija, možete pročitati ovde.

Svesni toga da kupci svakodnevno postavljaju nove izazove i očekivanja, kontinuiran rad na razvoju još inovativnijih rešenja upravo je rezultat toga da Hubergroup nudi različite tehnologije i rešenja pa se tako izdvajaju INKREDIBLE, Hydro-X, Acrylac, NewV, Gecko, Alchemy, Printlac i mnoge druge. Detalje možete pročitati u nastavku i odabrati onu koja najviše odgovara vašim potrebama.

Inkredible

Za primenu u novinskoj štampi i tabačnoj ofset štampi.

!NKREDIBLE se odnosi na tehnologiju proizvodnje hromatskih ofsetnih boja, pružajući žive boje i optimalne karakteristike po pitanju rukovanja i štampanja.

Specijalne ofset boje

Za komercijalnu ofset štampu pored osnovnih procesnih boja.

Grupa proizvoda koja služi posebnim zahtevima, kao što je postupak štampanja bez vode ili štampa matala, za primenu bezmirisnih boja, spot boja ili mnogo više.

Hydro-X

Za različite primene u flekso štampi.

HYDRO-X je modularni sistem koncentrata, ekstendera, lakova, aditiva, specijalnih proizvoda i usluga koji pokrivaju najveći deo primene vodenih boja u flekso štampi.

Acrylac

Za različite efekte, prvoklasnu doradu i zaštitu odštampanih proizvoda

ACRYLAC pokriva uobičajene potrebe za lakovima sa svojom standardnom linijom proizvoda i nudi više sa Special serijom.

Dodaci vodi za ovlaživanje

Za sve tehnike ofset štampe koje uključuju vodu.

Bez sumnje, paket hemijskih proizvoda i boja odlučuje o performansama štampe.

NewV

Za ofset, visoku, flekso štampu u okviru hibridnih i UV tehnologija. NewV je proizvodni program koji nudi kompletan asortiman proizvoda za primenu u UV tretmanu i očvršćavanju: boje, lakovi, pomoćni materijali i dodaci za vlaženje.

Gecko

Za flekso i duboku štampu ambalaže. Zahvaljujući svojoj strukturiranoj metodi formulacije, modularni GECKO sistem garantuje maksimalnu pouzdanost proizvodnje i efikasno rešava najrazličitije zadatke.

Alchemy

Metalik efekti za različitu primenu. ALCHEMY je zasnovan na iskustvu dva stručnjaka: sistemu veziva iz Hubergroup i metalni pigment iz Eckarta- oba garantuju najviši kvalitet.

Printlac

Za zaštitu štampanih stvari i dodatnih efekata. PRINTLAC je poznati sistem za one koji nemaju jedinicu za lakove na štamparskoj mašini. Posebne osobine komponenata i sastav pruža minimalnu promenu (žućenje).


Savitljiva kartonska ambalaža – Funkcionalno, dimenziono stabilno i svestrano

 Kartoni se koriste za najrazličitiju upotrebu, ali najčešće za štampanje ambalaže. Posebno su prilagođeni sektoru hrane i robe široke potrošnje. Pored štamparskih boja na bazi vode i na bazi rastvarača za fleksografsku štampu, postoje i ofsetne boje bez mirisa i sa niskim migracionim potencijalom, kao i vododisperzivni lakovi, koji su pogodni za izradu kartonske ambalaže koja se koristi kao primarno pakovanje. To je ponekad vrlo korisno jer papir i karton gotovo da nemaju barijerna svojstva.

Zahvaljujući razvoju MGA boja koje su imale značajan uticaj na tržište, Hubergroup je vrhunski opremljen da obezbedi odgovarajuće štamparske boje prehrambenom sektoru. Uporedo sa grupama proizvoda iz INKredible boja i ACRYLAC lakova, kompanija nudi i širok asortiman pratećih proizvoda, koji obezbeđuju kompletna rešenja za sve potrebe klijenata.

Papir i karton – Čvrsto. Održivo. Dobro.                             

Uprkos brojnim trendovima i inovacijama, papirni i kartonski substrati ostaju na čelu ambalažne industrije. Kupci širom sveta kompaniju Hubergroup smatraju ekspertom za štamparske boje u ovoj oblasti. Iz kompanije kažu da su sami sebi napravili ime upravo pomoću specijalnih i korisnicima prilagođenih štamparskih boja.

Fleksibilna ambalaža – Umetnost fleksibilnosti.

 Činjenica je da je fleksibilna ambalaža u porastu. Letimičan pogled u supermarketu je dovoljan da se vidi koliko različitih vrsta ambalaže danas postoji. Fleksibilna ambalaža već nekoliko godina dobija na značaju zbog svojih karakteristika.

Zahvaljujući modularnom i primenom orijentisanim pristupom, kompanija Hubergroup je u mogućnosti da kupcima ponudi rešenja koja su prilagođena njihovim zahtevima. Njihovi proizvodi na bazi organskih rastvarača i na bazi vode, poput Gecko i HYDRO-X serije, dostupni su širom sveta i idealni su za štampu prehrambene ambalaže.

Grupa proizvoda pod imenom TINKREDIBLE, predstavlja najnoviju generaciju boja za metal dekoraciju za širok spektar primene.

Štampa metalne ambalaže – Sve, samo ne metal.

Sa ekspertskim pristupom u industriji štamparskih boja, koji se takođe može lako primeniti u postupcima štampanja na metalu, kupci mogu biti snabdeveni bojama za dekoraciju metala, za 1-delne i 3-delne vrste pakovanja. Prethodno obrađene aluminijske ploče i metalne ploče su najpogodnije za štampanje zbog svojih adhezivnih svojstava.

Podloge za štampu prethodno su tretirane specijalnim ofsetnim UV bojama sa niskom migracijom, garantuju odličnu adheziju, a ujedno ispunjavaju sve trenutne nacionalne i međunarodne propise i direktive za prehrambenu ambalažu.

Izvor: Huber group/promo
Foto: Huber group/promo

Podeli na društvenim mrežama: