Rakija YEBIGA ubira priznanja u Americi – etiketa, ime ili šljivovica?

Da li je do etikete, naziva brenda ili pak do same rakije, šljivovica YEBIGA dobija priznanja u Americi

Srpska rakija YEBIGA, karakterističnog i nesvakidašnjeg i smelog naziva za jedan brend, barem kod nas koji razumemo reč,  i autentičnog dizajna etikete,  izazvala je pažnju američkih ljubitelja alkohola te je prema tamošnjoj medijskoj platformi Inside Hook proglašena za najbolje piće u kategoriji novih žestokih pića.

Inside Hook   napominje da šljivovica zapravo i nije novo piće i da se u Srbiji tradicionalno konzumira, ali je definitivno  osvežilo američko tržište žestokih pića i oduševilo konzumente. Rakija šljivovica pod brendom YEBIGA  svakako jeste novo piće u Americi i verovatno prva rakija iz Srbije koja je u kratkom roku našla verne kupce.

Našu pažnju privlači i dizajn etikete i sam naziv pića, koji su vrlo autentični i karakteristični za naše prostore. Verujemo da je pored kvaliteta samog pića, rakija upečatljiva i zahvaljujući samoj etiketi. Kako se vama čini? Slogan koji prati brend glasi: „Ovo je tradicionalna rakija u najboljem smislu te riječi.“ Zanimljivo zar ne?

Rakija YEBIGA pije se u Americi nekoliko godina unazad i to zahvaljujući gitaristi grupe Faith No More, Bil Gould i saradnji sa jednom srpskom destilerijom na planini Goč  koja je otpočela nakon Bilove posete festivalu rakije u Beogradu. Više o nastanku ovog brenda možete saznati na zvaničnom sajtu.


Naslovna fotografija: Photo illustration by InsideHook

Podeli na društvenim mrežama: