Cenex doo

Autoput za Novi Sad br 70, 11080 Zemun, Srbija

O kompaniji

Cenex doo kao operater sistema upravljanja ambalažom i ambalažnim otpadom, preuzima odgovornost da u ime svojih klijenata koji su stavili ambalažu u promet na tržište Republike Srbije, obezbedi sakupljanje, ponovno iskorišćavanje i reciklažu ambalažnog otpada u skladu sa zakonskom regulativom i uz ispunjenje nacionalnih i specifičnih ciljeva propisanih Uredbom o utvrđivanju plana smanjenja ambalažnog otpada, a koju donosi Vlada RS za petogodišnji period.
Takođe, organizujemo zbrinjavanje generisanog ambalažnog i ostalih vrsta otpada koji se stvaraju na lokacijama naših klijenata i to uz pomoć široke mreže naših partnera na teritoriji Republike Srbije koji poseduju odgovarajuće dozvole.
Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i kontinuiranoj edukaciji naših zaposlenih, pronalazimo najbolja rešenja za ispunjenje svih evidencionih obaveza iz oblasti upravljanja otpadom kroz savetodavnu pomoć i stručne obuke.

Podeli na društvenim mrežama:
Opis delatnosti

Uvođenjem principa produžene odgovornosti proizvođača u obasti upravljanja ambalažom i ambalažnim otpadom, kompanije koje su proizvođači, uvoznici, distributeri i prodavci proizvoda i koji prvi put stavljaju ambalažu u promet na tržište RS, dužne su da obezbede ponovno iskorišćenje, reciklažu ili odlaganje ambalažnog otpada.

Sklapanjem ugovora o preuzimanju obaveza na osnovu Zakona o ambalaži i ambalažnom otpadu, kompanije mogu sve svoje zakonske obaveze preneti na nas kao operatera sistema.

Oblasti poslovanja

Upravljanje ambalažom i ambalažnim otpadom, konsultantske usluge u oblasti upravljanja otpadom

Kontakt podaci
Telefon: +381 11 311 0 555
Email: office@cenex.rs
Osoba za kontakt
  • Ivan Jordović Direktor ivan@jordovic.rs
Lokacija
Galerija
Video
Kontaktirajte kompaniju