NAJBOLJE UPAKOVANO: BANJALUČKO PIVO – Ambalaža koja odiše tradicijom

Banjalučko pivo nas svojim izgledom i ukusom vraća u neka dobra vremena kada je sve bilo mnogo jednostavnije i lepše,  odiše tradicijom i vedrinom i nosi duh stare Banja Luke

Banjalučka pivara predstavila je ove godine u Srbiji svoj brend, Banjalučko pivo, koji je širom Republike Srpske već postao omiljen. Ljubitelji piva su se pored bogatog ukusa, tradicionalne recepture i prijatne gorčine, oduševili i ambalažom ovog kvalitetnog svetlog lagera.

Ono što izdvaja dizajn Banjalučkog piva jesu slova ispisana ćirilicom, vedre boje i oblik boce koji privlači pažnju potrošača. Pored toga, ovo pivo nas svojim izgledom i ukusom vraća u neka dobra vremena kada je sve bilo mnogo jednostavnije i lepše,  odiše tradicijom i vedrinom i nosi duh stare Banja Luke.

Foto: Banjalučka pivara

Za jedan od prioritetnih pravaca delovanja Banjalučka pivara odredila je zaštitu životne sredine. Uz efikasno korišćenje vode i energije, oko 75-80% ambalaže koja se koristi za proizvode Banjalučke pivare spadaju u kategoriju povratne. Istovremeno, Banjalučka pivara aktivno radi na reciklaži stakla, papira, plastike, metala i drveta. Iz svega navedenog proizilazi da Banjalučka pivara svoje poslovanje usmerava prema željama svojih potrošača i u potpunosti je posvećena napretku i poboljšanju kvaliteta i očuvanju životne sredine.

„Banjalučka pivara a.d. Banjaluka“, jedna od najvećih kompanija u prehrambenoj industriji BiH, osnovala je prošle godine firmu „Banjalučka pivara d.o.o. Beograd“ u cilju jačanja pozicije i distribucije na tržištu Srbije i zabeležila odličan trend rasta.


Izvor/Foto: Banjalučka pivara

Podeli na društvenim mrežama: