Pametno rešenje za digitalizaciju proizvodnje

Američka kompanija Automated Control Concept Inc. (ACC) specijalizovana za rešenja u procesnoj industriji najavila je krajem juna svoje novo pametno rešenje za digitalnu transformaciju

Kako bi pomogli  proizvođačima da započnu put ka digitalizaciji i donošenju odluka zasnovanim na informacijama,  u ACC najavljuju novo rešenje – Smart Start. Tipični ciljevi Smart Starta su otkrivanje uzroka varijacija u kvalitetu ili performansama u procesnoj industriji – specifičnom području ili proizvodnoj liniji. Kako kažu u ACC,  Smart Start  je  direktan, jednostavan i isplativ način da se postigne određeni operativni cilj na određenoj proizvodnoj liniji ili procesu i započne digitalna transformacija u proizvodnim kompanijama.

Smart Start rešenje zasnovano je na Parsec TrakSYS ™ – softverskoj platformi koja je ponela Gartner Peer Insights priznanje po izboru korisnika za 2020. godinu u oblasti proizvodnih sistema – Manufacturing Execution Systems Market (MES)

Primena Smart Start rešenja kreće od identifikacije ostvarivih ciljeva do konfiguracije TrakSYS-a tako da odražava specifično proizvodno ili procesno okruženje i informacije te osigurava da se stvarne informacije u stvarnom vremenu isporučuju korisnicima u određenom formatu koji im je potreban.

Pored softverske licence zasnovane na Parsec TrakSYS ™ , ovo pametno rešenje sadrži i elemente ACC  proizvodnog informacionog sistema a uključuje i usluge tima za automatizaciju što rezultira visokom funkcionalnošću i brzom implementacijom. Sistem bi trebalo da isporučuje vrednost za otprilike šest nedelja. Standardni Smart Start paketi podrazumevaju kvalitet, delotvornost i praćenje procesa u svakom trenutku. ACC takođe može da prilagodi Smart Start specifičnim potrebama klijenta.

Automated Control Concepts, Inc. (ACC) je kompanija specijalizovana  za automatizaciju procesa i proizvodnju inteligencije. Pružaju usluge i rešenja od definisanja početnih zahteva i dizajna sistema kroz implementaciju i puštanje u pogon postrojenja za automatizaciju i proizvodnju u različitim oblastima. Njihova rešenja nalaze primenu i u procesima pakovanja i sledljivosti proizvoda.

Izvor: Automated Control Concepts

Foto: Pikist.com

Podeli na društvenim mrežama: