NALED-ov Septembarski susret 2022 u znaku Zelene agende

Tradicionalni Septembarski susret koji NALED organizuje za svoje članove i partnere održan je 8. septembra u Belom dvoru.

Ovogodišnji Septembarski susret koji NALED organizuje svake godine za svoje članove, partnere i prijatelje posetilo je oko 1000 zvanica i učesnika a protekao je u znaku Zelene agende, reciklaže i drugih brojnih projekata ove organizacije.

Događaju  je prisustvovalo više od 1.000 zvanica, među kojima i premijerka Srbije Ana Brnabić, potpredsednik Vlade Branko Ružić i ministarka Tatjana Matić. NALED-ovom skupu na Belom dvoru  prisustvovali su i lideri državnih institucija, čelnici lokalnih samouprava, mnogobrojni ambasadori, privrednici, predstavnici međunarodnih i donatorskih organizacija.

Grad Niš je, u partnerstvu sa svojim Naučno-tehnološkim parkom, bio domaćin Septembarskog susreta 2022. godine. Skup su otvorili predsednik Upravnog odbora NALED-a Vladislav Cvetković, gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski, ambasadorka Švedske Anika Ben David, kao i predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić.

Gosti su imali priliku da obiđu Zelenu izložbu i reciklažni plato i na taj način se upoznaju sa projektima iz oblasti zaštite životne sredine koje NALED sprovodi.
Prema dosadašnjoj tradiciji, istaknutim predstavnicima članstva uručena su priznanja „Najčlan“ za angažman i doprinos radu i rezultatima organizacije.


Izvor/Fotografije: naled.com

Podeli na društvenim mrežama: