ROSA Homolje – nova voda u Rosa porodici

Segment voda iz Coca-Cola porodice od skoro upotpunjava ROSA Homolje, nova prirodna gazirana voda iz izvora sa Homoljskih planina

Nova Rosa Homolje dolazi sa obronaka Homoljskih planina izvora i pripada vrsti prirodno gaziranih mineralnih voda sa visokim nivoom kalcijuma.

Voda Rosa Homolje puni se u Neresnici, u opštini Kučevo.  Dostupna je na tržištu u plastičnoj ambalaži od 0.5l i 1.5 l, a potrošači će u narednom periodu moći da je kupe i u staklenoj ambalaži

Zaštitna boja Rose Homolje, pastelno zelena boja asocira na netaknutu prirodu i svežinu planinskih šuma i izvora.

Voda Rosa Homolje na tržište dolazi u PET boci transparentne zelene boje i prepoznatljive ROSA etikete stilizovane pastelnim zelenim nijansama. Karakteristična plava linija na etiketi novu vodu povezuje sa ostatkom porodice ROSA voda.

Voda Rosa Homolje
Foto: Coca-cola/Rosa Homolje

„Ovom inovacijom, Coca-Cola Sistem u Srbiji još jednom pokazuje da prati želje potrošača, ali i da, kao dokazani lider, prepoznaje i kreira trendove, doprinoseći na taj način razvoju celog tržišta. Sveobuhvatnim 24/7 portfolijom, odnosno ponudom proizvoda za konzumaciju u svako doba dana, kao i partnerskim odnosom prema zajednici, kompanija predstavlja nezamenljivog partnera kupaca, potrošača i lokalne privrede.“, navedeno je u saopštenju Coca-Cola Sistema.

Izvor: Bizlife

Foto: Coca – Cola

Podeli na društvenim mrežama: