Cartoflex doo

Donji Matejevac bb, 18000 Niš, Srbija

O kompaniji

Cartoflex D.O.O. preduzeće za proizvodnju, promet i usluge osnovano je 1993. godine u Nišu. Osnivač i vlasnik preduzeća je Bogoljub Mladenović, a osnovna delatnost preduzeća je proizvodnja papirnog saća za šperovana vrata i prodaja kompletnog repromaterijala za sobna vrata i u ovoj oblasti je lider na tržištu.

U poslednje tri godine Cartoflex doo se bavi proizvodnjom tabli od papirnog saća. Ovaj proizvod je novitet na tržištu, a predstavlja poptpuno ekološku zamenu za stiropor u sferi ambalaže i pakovanja proizvoda.

Za proteklih 30 godina Cartoflex doo dostiže visok rejting i dobar poslovni imidž stabilnog preduzeća među svojim kupcima – proizvođačima šperovanih vrata na područiju celog Balkana. O kvalitetu naših proizvoda i uspešnosti naše firme govori dugoročna saradnja sa preko 200 klijenata iz zemlje i inostranstva. Uz visok kvalitet proizvoda, koji je naš prioritet, CARTOFLEX D.O.O. nudi i veoma konkurentne cene, kratke rokove isporuke, tehničku podršku, asistenciju i savete.
Kvalitet i stručnost zaposlenih, najkvalitetniji alati i oprema, stalna ulaganja u poboljšanje proizvodnog procesa i kvaliteta finalnih proizvoda, orijentacija ka permanentnom proširenju proizvodnih kapaciteta, saradnja sa najpoznatijim svetskim proizvođačima i dobavljačima repromaterjala za sobna vrata, ali i najkonkurentnije cene na tržištu, svrstavaju preduzeće Cartoflex doo u lidere u proizvodnji i trgovini navedenih proizvoda.

Glavni cilj i vizija našeg preduzeća su da se stalnim ulaganjem u razvoj i proizvodnju izvrši proširenje dijapazona primene papirnog saća i tabli od papirnog saća, kao i edukacija krajnjih korisnika o svim mogućim primenama ovih proizvoda

Podeli na društvenim mrežama:
Opis delatnosti

Osnovna delatnost preduzeća je proizvodnja papirnog saća za šperovana vrata i prodaja kompletnog repromaterijala za sobna vrata kao i proizvodnja tabli od papirnog saća koje se koriste u pakovanju proizvoda

Oblasti poslovanja

Industrija ambalaže, repromaterijal za sobna vrata

Kontakt podaci
Telefon: +381 18 46 53 087
Email: office@cartoflex.co.rs
Osoba za kontakt
  • Milan Grozdanović Menadžer office@cartoflex.co.rs
Lokacija
Galerija
Kontaktirajte kompaniju