Packsol doo

Kod Banatplasta 2 , 26360 Plandište, Srbija

O kompaniji

Od 2009. godine, kada je snovan, Packsol se do danas razvio u relativno velikog regionalnog proizvođača plastične ambalaže za prehrambenu industriju.
Važni datumi:
– 2009. početak rada Odeljenja u okviru kompanije Polimark, koje je proizvodilo PET boce i zatvarače
– 2011. investicija u opremu za brizganje PET pretformi
– 2013. proširenje asortimana i osnivanje kompanije Packsol doo, u okviru Polimark grupe (koja je kasnije postala Unisol grupa)
– 2015. akvizicija firme Banatplast AD iz stečaja i dalje proširenje delatnosti na ekstrudiranu i termoformiranu ambalažu, čime Packsol uvećava proizvodni portfolio i izmeštadeo svoje proizvodnje.
– 2019. investicija u opremu za termoformiranje ambalaže za konditorsku industriju, preuzimanjem kompletnog proizvodnog programa koji su do tada radile firme: Proplastika doo iz Zagreba i Mirex doo iz Novog Sada
– 2020. nabavka još jedne nove koekstruzione linije za proizvodnju troslojnih folija za termoformiranje
– 2022. osnivanje nezavisne kompanije Packsol doo Plandište

Proizvodnja plastične ambalaže odvija se u skladu sa zahtevima standarda ISO 9001 kao i prema smernicama ISO 22000 i HACCP-a.
Packsol raspolaže adekvatnom strukturom visoko kvalifikovanih radnika za rad na mašinama svetski poznatih proizvođača kao što su: Husky, Netstal, Arburg, Kuhne, Illig, Kiefel i MagPlastic.

Poslovna politika preduzeća je da se, u skladu sa mogućnostima, prate svetski trendovi i ide u korak sa novim tehnologijama i materijalima u oblasti proizvodnje ambalaže. Zbog togase posebna pažnja poklanja ne samo tehničko-tehnološkoj opremljenosti već i stručnom osposobljavanju i obučavanju zaposlenih.

Mi smo uvek spremni zainovacije i za poboljšanja u kvalitetu i dizajnu ambalaže. Naši polimerni tehnolozi su ovde, spremni da pomognu u izboru materijala i razvoju različitih modernih i kvalitetnih pakovanja.

Packsol ima rešenje za vaše pakovanje!

Podeli na društvenim mrežama:
Opis delatnosti

Sa proizvodnim halama od preko 6000m2 u Plandištu, koje raspolažu najmodernijom tehnologijom i opremom za preradu termoplasta ekstruzijom, termoformiranjem i štampom i sa kapacitetom od preko 150 miliona komada ambalažnih jedinica godišnje, Packsol predstavlja ozbiljnog partnera i dobavljača rigidne plastične ambalaže za vašu industriju.
Naš proizvodno-prodajni program uključuje:
– PET, PP i PS troslojne folije
– PP i PS čaše i posude za mlekarsku industriju
– PET boce različitih oblika i dizajna, zapremine do 2,5l
– PET ambalažu za jednokratnu upotrebu
– PET i OPS ambalažu za konditore
– PP / PE brizgane zatvarače, čašice, poklopce, IML kantice
– PET pretforme sa uljnim i PCO navojem

Oblasti poslovanja

Packsol trenutno snabdeva brojne domaće i ino kompanije iz oblasti prehrambene, hemijske i farmaceutske industrije, kao i značajan deo proizvođača termoformirane ambalaže.

Kontakt podaci
Telefon: +38163685714
Email: stefanovic@packsol.rs
Osoba za kontakt
  • Stefana Stefanović Komercijalni direktor stefanovic@packsol.rs
Lokacija
Kontaktirajte kompaniju