Packsol: Mali – veliki proizvođač ambalaže za vašu industriju

Packsol je novi vodeći dobavljač plastične ambalaže u Srbiji. Kompanija je razvila široku paletu proizvoda i usluga, uključujući proizvodnju plastičnih boca, pretformi, brizganu ambalažu, termoformirane proizvode i folije za termoformiranje.

Packsol je sa radom krenuo 2009. godine i od tada je stekao reputaciju pouzdanog i kvalitetnog dobavljača ambalaže. Kompanija ima dva proizvodna pogona, jedan u Zemunu i jedan u Plandištu, koji su opremljeni najmodernijom tehnologijom za preradu termoplasta. Packsol ima kapacitet da proizvede preko 200 miliona komada ambalaže godišnje.

Misija kompanije Packsol je da bude vodeći dobavljač ambalaže u regionu, koji nudi kvalitetne proizvode i usluge a po konkurentnim cenama. Kompanija je fokusirana na inovacije i stalno se trudi da poboljša svoje proizvode i usluge.
Packsol takođe nudi konsultantske usluge u oblasti pakovanja, kao i dizajn PET ambalaže.

Proizvodni pogon Packsol doo, Foto: Packsol/arhiva
Ambalaža za sve industrije

Jedna od konkurentskih prednosti Packsol-a je njegova stručnost kao i bogato iskustvo u proizvodnji ambalaže za prehrambenu, farmaceutsku, kozmetičku i hemijsku industriju.

 Uz široku paletu proizvoda koja uključuje različite boce, bočice, kantice, trejeve, čaše  i folije, Packsol takođe nudi konsultacione usluge kod dizajna ambalaže, što omogućava klijentima da dobiju ambalažu koja je u skladu sa njihovim specifičnim potrebama.

Packsol ima kapacitet da proizvede preko 200 miliona komada ambalaže godišnje.

Proizvodni program

Proizvodni program Packsol-a pokriva četiri osnovne tehnologije prerade:

Ekstruzija folija od PET-a, PP-a i PS-a (na KUHNE ko-ekstruzionim linijama)

Termoformiranje posuda, trejeva, čaša, poklopaca (Illig, Kiefel, GN, OMV)

Injekciono brizganje kao i IML (in mold labeling) brizganje sa etiketiranjem (Husky, Netstal, Arburg)

Duvanje PET boca u kalupima (MagPlastic)

Kombinacijom ovih tehnologija, Packsol je u mogućnosti da obezdbedi širok opseg ambalažnih rešenja, različitih oblika i materijala, po specifičnim zahtevima klijenata  namenjenih pakovanju hrane, farmaceutskih i kozmetičkih proizvoda.

Više o proizvodnom portfoliju pogledajte na kompanijskom sajtu www.packsol.rs

Kompanija je fokusirana na inovacije i stalno se trudi da poboljša svoje proizvode i usluge uvođenjem novih tehnologija, nabavkom nove opreme i proširenjem i unapređejem asortimana i rešenja za pakovanje. Pored toga veliki značaj se pridaje i korišćenju reciklažnih materijala, čime obezbeđuje održivost poslovanja u isto vreme i ispunjava sve strožu EU zakonsku regulativu za upotrebom ovih materijala.  U toku je projekat izgradnje solarne elektrane, što dodatno obezbeđuje održivost poslovanja uz istovremeno očuvanje životne sredine

POGLEDAJTE KOMPANIJSKI PROFIL: Packsol – Lideri ambalaže i pakovanja

Proizvodni pogon Packsol doo, Foto: Packsol/arhiva

Ako ste u potrazi za kvalitetnim i pouzdanim dobavljačem ambalaže, onda je Packsol pravi izbor za vas. Kontaktirajte kompaniju i saznajte više o njihovim proizvodima i uslugama.


Izvor: Packsol/promo

Fotografije: Packsol/arhiva

Podeli na društvenim mrežama: