Održana jubilarna DIGITAL konferencija 2023

Regionalna konferencija o trendovima u telekomunikacijama i medijima – DIGITAL 2023 ove godine je uz dodelu „Digital Awards“ priznanja, održana 14. septembra 2023. godine u hotelu

Regionalna konferencija o trendovima u telekomunikacijama i medijima – DIGITAL 2023 ove godine je održana 14. septembra 2023. godine u hotelu Hyatt u Beogradu.

Ove godine DIGITAL konferencija obeležila je 10. jubilarnu godinu postojanja u našoj zemlji, stoga je u čast jubileja odlučili da pokrenuta i dodela Digital Awards nagrada najboljima iz oblasti medija, telekomunikacija, marketinga, PR-a, ICT industrije i digitalnih inovacija.

Konferencija sa tradicijom od 2014. godine na jednom mestu okuplja tržišne lidere, poznavaoce telekomunikacija i svih vrsta medija kao i sve čelne ljude industrija koje pokreću privredu u Srbiji.

Ceo program konferencije biće posvećen tome kako je izgledao i kako će izgledati svet medija, telekomunikacija i digitalnih trendova i koje teme će obeležiti naredni period u ovim oblastima. Kroz panel diskusije, predavanja i studije slučajeva, publika je saznala šta se u proteklih godinu dana dešavalo u svetu informacionih i komunikacijskih tehnologija.

Svečana dodela “Digital Awards” održana je 14. septembra u 19:30 na kraju ovogodišnje #Digital2023 konferencije u hotelu Hyatt Regency u Beogradu

Podeli na društvenim mrežama: