Comex doo

Vojvode Putnika 67, 15000 Šabac, Srbija

O kompaniji

Comex doo je porodična kompanija, osnovana u Šapcu, u Srbiji 1990. godine. Od samog početka, Comex je u potpunosti u privatnom vlasništvu.

Danas je Comex doo jedan od lidera u segmentu proizvodnje fleksibilnih materijala za prehranu i neprehranu. Cilj kompanije je pružanje inovativnih rešenja za pakovanje najrazličitijih proizvoda. Svoju poziciju Comex gradi na kontinuiranom ulaganju u tehnologiju i ljudske resurse.
Strateško opredeljenje je razvoj u specijalizovanom segmentu flekso-štampe. Naši partneri su velike domaće i međunarodne kompanije, čije dugogodišnje multinacionlno iskustvo i znanje u kombinaciji sa našom energijom, fleksibilnošću i kreativnošću, iz godine u godinu donosi uspeh i rast.
Sa tri štamparske mašine i ostalim proizvodnim kapacitetima Comex je danas najveći nezavisni proizvođač fleksibilne ambalaže u regionu.
Kompanija Comex posluje sa preko 200 kupaca iz zemlje i inostranstva, zapošljava preko 100 radnika i plasira preko 4.000t ambalažnog materijala godišnje.
Naša misija i vizija razvoja opisuje ono što mi jesmo, kao i ono što želimo da postignemo.
Za nas postoji jedinstveni cilj:
Neprestano pomeranje granica u ispunjavanju zahteva, potreba i očekivanja naših kupaca.

Podeli na društvenim mrežama:
Opis delatnosti

Comex doo proizvodi štampane fleksibilne materijale za pakovanje prehrambenih i hemijskih proizvoda. Sa tri štamparske mašine posledne generacije flexo tehnologije i ostalim proizvodnim kapacitetima, Comex je danas najveći nezavisni proizvođač fleksibilne ambalaže u regionu.

Oblasti poslovanja

Industrija ambalaže – prehrambena industrija, hemijska industrija, proizvodnja hrane za kućne ljubimce i drugi sektori.

Kontakt podaci
Telefon: +381 (0)15 344 633
Email: office@comexsabac.com
Osoba za kontakt
  • Stefan Pribilović Pomoćnik direktora stefan.pribilovic@comexsabac.com
Lokacija
Galerija
Video
Kontaktirajte kompaniju