Interzero PAK d.o.o.

Vojvode Micka Krstića 1M, 11000 Beograd, Srbija

O kompaniji

Karakteristike našeg rada su cirkularna ekonomija, prevencija otpada i očuvanje prirodnih resursa. Od 1991. godine razvijamo prilagođene integrisane ekološke usluge za klijente u svim industrijskim granama.

Pioniri  smo održivog razvoja: u oblasti zaokruživanja tokova proizvoda, materijala i logističkih rešenja, Interzero je jedan od vodećih pružalaca usluga na tržištu. Sa našim klijentima širom Evrope sarađujemo kako bismo dizajnirali inteligentna rešenja sa kompletnom uslugom i proizvode koji promovišu održivo poslovanje kompanija – za dobrobit životne sredine, privrede i društva u celini.

Interzero, nemačka kompanija za cirkularnu ekonomiju i svet bez otpada je krajem 2022. godine započela poslovanje i u Srbiji.

Naša kompanija Interzero Pak  je operater sistema za upravljanje ambalažnim otpadom koji je dozvolu za delatnost u Srbiji dobio u aprilu 2023.godine

Podeli na društvenim mrežama:
Opis delatnosti

Interzero PAK je operater sistema upravljanja ambalažnim otpadom, koji u skladu sa načelom POP (produžene odgovornosti proizvođača) preuzima obaveza svojih klijenata prema Zakonu o ambalaži i ambalažnom otpadu.

Obezbeđujemo ispunjavanje zakonom propisanih ciljeva za ponovno iskorišćenje i reciklažu ambalažnog otpada.

Na osnovu naše međunarodne mreže širom Evrope možemo vam pomoći sa savetovanjem za POP – Produžena Odgovornost Proizvođača u zemljama gdje izvozite robu upakovanu u ambalažu.

Oblasti poslovanja

Kartonska ambalaža, valoviti karton, fleksibilna ambalaža, staklena ambalaža, metalna ambalaža, papirna ambalaža, plastična ambalaža, drvena ambalaža, biorazgradiva ambalaža, materijali za pakovanje;

Usluge za industriju ambalaže, usluge eko dizajna pakovanja;

Tehnologije reciklaže ambalaže, oprema za smanjenje ambalažnog otpada;

Oprema i sistemi za mašine za preradu biološkog otpada;

Trgovina sekundarnim sirovinama

Kontakt podaci
Telefon: +381 606 912 411
Email: info@interzero.rs
Osoba za kontakt
  • Dušan Marković Menadžer prodaje i nabavke dusan.markovic@interzero.rs
  • Đorđe Jovanović Menadžer prodaje i nabavke djorde.jovanovic@interzero.rs
Lokacija
Galerija
Video
Kontaktirajte kompaniju