Foka doo

Kragujevačka 10, 32300 Gornji Milanovac, Srbija

O kompaniji

Od samog početka poslovanja 2000. godine kompanija Foka doo konstantno ulaže u vrhunsku tehnologiju i razvoj proizvoda. Usklađujući svoje proizvode i tehnologije sa specifičnim zahtevima kupaca Foka je postala vodeći proizvođač fleksibilne ambalaže na području Zapadnog Balkana.

U kompaniji trenutno radi oko 200 zaposlenih.

Sa preko 1.200 proizvoda prilagođenih u više od 16.000 rešenja, ne reagujemo samo na zahteve naših kupaca, već stvaramo nova rešenja koja će prevazići njihova očekivanja.

Nastavljamo sa investicijama u skladu sa ovom misijom kako bi ostali pouzdan partner našim kupcima kao što smo bili i u ranijim godinama.

Cilj nam je da naša ambalaža unapredi brend i uveća tržišne pozicije svakog našeg kupca.

Foka doo posluje prema standardima ISO 9001:2015, FSSC 22000.

Podeli na društvenim mrežama:
Opis delatnosti

Proizvodnja fleksibilne ambalaže i folija za pakovanje, razvoj novih receptura prema specifičnim zahtevima svakog kupca, dizajn pakovanja i kvalitet štampe zajedno stvaraju čvrstu osnovu za Foka koncept.

Naša prednost je proizvodnja filmova srednje i visoke barijere (EVOH), blanko ili štampanih.

Oblasti poslovanja

Mlekarska industrija, mesno-predađivačka industrija, pekarsko-mlinarska industrija,sveže zamrznuto voće i povrće, hrana za kućne ljubimce, hemijska industrija, građevinska industrija,konditorska industrija, FMCG.

Kontakt podaci
Telefon: +381 32 720 635
Email: office@foka.rs
Lokacija
Galerija
Video
Kontaktirajte kompaniju