Smurfit Kappa Avala Ada doo

Prilazni put za Adu Huju 9, Beograd, Srbija

O kompaniji

Smurfit Kappa Avala Ada osnovana je još 1938. godine kao Avala Ada doo a u januaru 2019. godine postala je članica velike Smurfit Kappa Grupe.

Ulaganjem u najsavremeniju opremu Smurfit Kappa Avala Ada predstavlja pouzdanog partnera velikom broju kupaca ambalaže u Srbiji i van nje na tržištima Mađarske, Grčke, Bosne i Hercegovine, Severne Makedonije, Hrvatske, Holandije, Italije, Austrije, Slovenije…

Osnov za kontinuiran rast i razvoj firme pored savremene opreme koju poseduje su i kvalifikovani kadrovi, ljudi koji poseduju stručna znanja i veliko iskustvo. Kompanija ima preko 450 zaposlenih i posluje u skladu sa internacionalnim standardima (ISO 9001:2015; ISO 14001:2015; ISO 45001:2018; FSSC 22000 v.5.0; SMETA; FSC CoC).

Misija Smurfitt Kappa Avala Ade je da obezbedi svojim kupcima vrhunski kvalitet i bezbednost pakovanja i moderna grafička rešenja u domenu pakovanja na bazi papira i kartona.

Podeli na društvenim mrežama:
Opis delatnosti

Delatnost Smurfitt Kappa Avala Ade je u domenu proizvoddnje kaširane, transprtne i komercijlane ambalaže od talasastog kartona i papira, prvenstveno za prehrambenu industiriju ali i druge osblasti.

Posebnu pažnju poklanjamo razvioju inovacija pri čemu koristimo usluge našeg internacionalnog razvojnog centra.
Neka od naših rešenja ogledaju se kroz saradnju sa brojnim klijentima i izradi ambalaže za njih poput:-
– kartonskih gajbica za sveže voće
– hromokartonskih kutija za konditorske proizvode
– zbirnih pakoavanja
– transportne ambalaže
– bag-in-box ambalaže
– transportnog pakovanja za boce
– pakovanja za medicinske proizvode i druge tipove ambalaže.

Jedna od naših prednosti je naša samostalna proizvodnja papira i talasastog kartona kako za naše potrebe tako i za ostale proizvođače ambalaže od papira i kartona.

Oblasti poslovanja

Proizvodnja ambalaže od papira i hromo-kartona i talasastog kartona za industriju hrsne i pića, farmaceutsku i druge industrije, maloprodajne lance, kutije za transport i skladištenje raznih tipova proizvoda.

Kontakt podaci
Telefon: +381 11 20 75 402
Osoba za kontakt
  • Njegoš Vidojević Direktor prodaje i marketinga Njegos.Vidojevic@smurfitkappa.rs
  • Nikola Marinković Menadžer razvoja nikola.marinkovic@smurfitkappa.rs
Lokacija