Smurfit Kappa Avala Ada doo

Prilazni put za Adu Huju 9, 11000 Beograd, Srbija

O kompaniji

Smurfit Kappa Avala Ada je globalni lider u proizvodnji ambalaže od papira, sa poslovanjem u 23 evropske zemlje i 13 zemalja u Americi. Dizajniramo, proizvodimo i isporučujemo ambalažu na bazi papira za pakovanje, promociju i zaštitu proizvoda naših kupaca.

Kompanija ima blizu 450 zaposlenih i posluje u skladu sa internacionalnim standardima (ISO 9001:2015; ISO 14001:2015; ISO 45001:2018; FSSC 22000 v.5.0; SMETA; FSC CoC).
Smurfit Kappa Avala Ada je osnovana davne 1938. godine, a 2019. godine postala je članica velike Smurfit Kappa Grupe.

Održivost je jedan od ključnih faktora našeg poslovanja i verujemo da ako brinemo o životnoj sredini, ona brine o nama. Gotovo sve sirovine dobijamo iz sopstvenih fabrika papira, a naš integrisani proizvodni sistem znači da možemo osigurati ekološki odgovorno i održivo poslovanje. Smurfit Kappa proizvodi su 100% obnovljivi pa samim tim pomažemo i našim klijentima da smanje negativne posledice na životnu sredinu. Pružamo rešenja za reciklažu kako bismo osigurali da se talasasta ambalaža i papir naših klijenata recikliraju odgovorno, efikasno i pouzdano. Ponovo prerađujemo preko 7,4 miliona tona obnovljivog papira širom sveta.

Osnov za kontinuirani rast i razvoj Smurfit Kappa kompanije su naši zaposleni koji poseduju stručna znanja i veliko iskustvo. Ulaganje u obuku i razvoj zaposlenih, rezultira iskusni kadar ljudi koji su spremni da rade sa našim klijentima, u svakoj fazi proizvodnje. Ova kombinacija iskustva i stručnosti znači bolja rešenja za pakovanje, bolju vrednost i bolje vremenske rokove proizvodnje za naše kupce.

Investiranjem u najsavremeniju opremu Smurfit Kappa Avala Ada predstavlja pouzdanog partnera velikom broju kupaca ambalaže u Srbiji i van nje, na tržištima Mađarske, Grčke, Bosne i Hercegovine, Severne Makedonije, Hrvatske, Holandije, Italije, Austrije, Slovenije…

Podeli na društvenim mrežama:
Opis delatnosti

Smurfitt Kappa Avala Ada obezbeđuje svojim kupcima vrhunski kvalitet i bezbednost pakovanja, kao i savremena grafička rešenja u domenu pakovanja na bazi papira i kartona.

Naša delatnost je u domenu proizvodnje kaširane, transportne i komercijlane ambalaže od talasastog kartona i papira, prvenstveno za prehrambenu industiriju ali i druge vrste proizvodnji.

Neka od naših rešenja ogledaju se kroz saradnju sa brojnim klijentima i izradi ambalaže za njih, kao što su:
– kartonske gajbice za sveže voće
– hromokartonske kutije za konditorske proizvode
– zbirna pakoavanja
– transportne ambalaže
– bag-in-box ambalaže
– transportna pakovanja za boce
– pakovanja za medicinske proizvode i druge tipove ambalaža

Jedna od naših prednosti je naša samostalna proizvodnja papira i talasastog kartona kako za naše potrebe tako i za ostale proizvođače ambalaže od papira i kartona.

Oblasti poslovanja

Proizvodnja ambalaže od papira, hromo-kartona i talasastog kartona za industriju hrane i pića, farmaceutsku i druge industrije, maloprodajne lance, kutije za transport i skladištenje raznih tipova proizvoda.

Sve dodatne informacije u vezi sa proizvodnjom i uslugama kompanije Smurfit Kappa možete naći na sajtu

Kontakt podaci
Telefon: +381 11 20 75 402
Email: Njegos.Vidojevic@smurfitkappa.rs
Osoba za kontakt
  • Njegoš Vidojević Direktor prodaje i marketinga Njegos.Vidojevic@smurfitkappa.rs
  • Nikola Marinković Menadžer razvoja nikola.marinkovic@smurfitkappa.rs
Lokacija
Galerija
Video
Kontaktirajte kompaniju