hubergroup Srbija doo

Viline Vode 47, 11000 Beograd, Srbija

O kompaniji

hubergroup je jedan od vodećih svetskih proizvođača štamparskih boja, lakova, hemikalija i pomoćnih materijala za štampu. Uspešna kompanija u porodičnom vlasništvu sa više od 257 godina iskustva i stručnosti u proizvodnji visokokvalitetnih proizvoda namenjenih za štampu ambalaže, komercijalne i novinske štampe.

Sedište kompanije je u Kirchheimu pored Minhena, osnovana 1765 godine. Danas je prisutna internacionalno na svim kontinentima, zapošljava preko 3.500 zaposlenih u svojim podružnicama u 30 zemalja, sa godišnjim prometom od oko 705 miliona evra u 2021 godini.

hubergroup svakodnevno radi na inovativnim rešenjima, tehnologijama i uslugama kako bi optimizovao stvaranje vrednosti u štamparskoj i hemijskoj industiji i omogućio svojim klijentima da postignu prvoklasne rezultate.

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i bliskim poslovnim odnosima sa kupcima, u hubergroup se trude da u potpunosti razumeju procese i izazove sa kojima se njihovi klijenti svakodnevno susreću.

Podeli na društvenim mrežama:
Opis delatnosti

Proizvodnja štamparskih boja, lakova i premaza za štamparsku industriju, hemikalija i pomoćnih materijala za štampu. Primena u štampi ambalaže, komercijalnoj štampi, štampi novina i magazina, vrednosnih papira i novčanica. Offset, flexo, duboka, UV štampa.

Korporativni blog pruža dodatne informacije o proizvodima i uslugama, kao i o samoj kompaniji hubergroup – link

Oblasti poslovanja

Industrija ambalaže, štamparije

Kontakt podaci
Telefon: +381 11 275 1929
Email: office@hubergroup.rs
Osoba za kontakt
  • Saša Vukić Direktor sasa.vukic@huber.rs
Lokacija
Galerija
Video
Kontaktirajte kompaniju