Smurfit Kappa doo

Prilazni put za Adu Huju 9, 11000 Beograd, Srbija

O kompaniji

Smurfit Kappa doo Beograd je najstarija fabrika papira u Srbiji. Osnovana je daleke 1921. godine. Prostire se na zemljištu površine oko 100.000 m2, dok je ukupna površina objekata 32.000 m2.

Smurfit Kappa Beograd posluje u skladu sa internacionalnim standardima (ISO 9001:2015; ISO 14001:2015; FSC CoC, Isega) i predstavlja pouzdanog dobavljača papira na 16 različitih tržišta: Srbije, Rumunije, Bugarske, Grčke, Severne Makedonije, Turske, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Slovenije, Mađarske, Slovačke, Češke, Poljske, Nemačke, Rusije i Italije sa preko 130 zadovoljnih klijenata u svom portfoliju.

Naš cilj je „živimo u svetu naših kupaca“, kako bismo bolje razumeli i predvideli njihove potrebe za papirom i ambalažom, održavali najviši nivo usluge i isporučivali vrhunski kvalitet.

Za svoje klijente obezbedili smo Experience centre, sirom sveta, na 25 lokacija u kojima dleimo znanje sa kupcima i pomognemo im da ostvare stvarnu poslovnu vrednost iz praktičnog iskustva.

Smurfit Kappa doo Beograd posluje u sklopu globaln ekompanije Smurfit Kappa SMURFIT KAPPA EUROPE B.V.

Podeli na društvenim mrežama:
Opis delatnosti

Proizvodni program čine ambalažni papiri Schrenz, Fluting i Testliner 3 u gramaturama od 90 do 230 g/m2, na bazi 100% reciklirane stare hartije.

Smurfit Kappa d.o.o. Beograd poseduje papir mašinu širine 5m i trenutni kapacitet fabrike je 120.000 tona godišnje.

Šrenc – vrsta linera, koji se koristi uglavnom za unutrašnji ravni sloj troslojne kutije ili kod petoslojne kutije za izradu srednjeg i unutrašnjeg ravnog sloja. Proizveden je od 100% selektovanih recikliranih vlakana.

Oblasti poslovanja

Šrenc (Schrenz) – prehrambena industrija, hrana i piće, dugotrajni proizvodi, tacne i podsloške od talasastog kartona

Testliner 3 (T3) – koristi se za pakovanja razlčitih proizvoda iz domen ahrane i pića, za deterdžente, za razne tacne i podloške

Fluting od recikliranog materijala 1 (RF1) – industrija hrane i pića, razni dugotrajni proizvodi, tacne i podloške od talasastog kartona

Kontakt podaci
Telefon: +381 11 33 16 501
Video